Björnsafari 2023 i Edsbyn tar fart

Boka björnsafari

Bokningarna av vårt populära björnsafaripaket inför 2023 tog fart redan under November/ december 2022. Uthyrningen av gömslen likaså. Vi avslutade 2022 med 91% träff bland besökarna som gästade oss vilket är fantastiskt. Samtidigt skall man ha i minnet att det är vilda djur vi arbetar med och 9% av besökarna får göra nya försök.

Vi får ofta förfrågan på att sitta en natt i gömslet. Vi har sedan 2002 landat i att den maximala möjligheten att få se björn hos oss kräver minst 2 dygn i gömslet. Skillnaden i statistiken är inte bara tydlig utan markant mellan dygn 1 och 2. För dig som besökare innebär det inte bara bästa möjligheten att få se björn, du hjälper också oss att halvera vårt CO avtryck i miljön samt skapa en lugnare plats för björnarna och alla andra djur.

björngömsle

Lämna ett svar

Up ↑

%d bloggare gillar detta: