Info Björngömsle

Hyr ditt eget björngömsle

hide

Björngömslet har du helt för dig själv!

Björngömslet är kalla dagar i April utrustat med Trianga-kök för att värma vatten. Heat Pal för värme vid kallare klimat. Andra tider medtages thermos med varmt vatten eljest kalla kaffedrycker. I Gömslet finns Porta Porti spoltoalett. Gömslet har sovbritts för max 4 personer, där 2 sover riktigt bekvämt. I gömslet finns 3 fotogluggar, varav 2 för stativ och en med fotobänk samt fotokudde. Färskt källvatten finns för dryck. Gömslet är 6kvm. Ett utav få genuina, spartanska men ändå bekväma fotogömslen med den riktiga koj-känsla som finns att hyra. Känt från bl a SVT Mitt I Naturen.

Här vistas du i ca 39h eller längre beroende på hur många dagar du vill sitta, många naturfotografer bokar tex 3 dygn eller längre. Du lämnas i gömslet dag 1 senast kl 18 och hämtas ut dag 3 kl 09:00 på förmiddagen. Minimum 2 dagar gäller och du betalar för hyra av själva gömslet! Är ni 2 kan ni dela på kostnaden inbördes. Vid 3 deltagare tillkommer en avgift.

Lång tid i gömslet? Tiden flyger faktiskt iväg, är mångas reaktion efter de 2 dygn som är minimum. Vi baserar det på statistik sedan 2002 och det faktum att du hos oss har som störst chans att få se björn. Det beror delvis på att vi inte rusar in och ut med människor i gömslet varje dag utan minimerar de störningar björnen och andra djur utsätts för av oss människor. Så en win win alltså. Du får en markant ökad chans att se björn, björnen störs i mindre omfattning, och inte minst så spar vi också miljön.

Björnskådning

I björngömslet

Här sitter du så tyst och stilla som möjligt, en fantastisk möjlighet att varva ned, hitta sig själv och öppna sina sinnen inför naturens scenerier. Målet är en naturupplevelse du aldrig glömmer. Sitter du med en vän är det tysta viskningar som gäller. Möjligheten att få se björn är grovt räknat mellan 70-90% om vi tittar över alla år mellan 2002 – 2023. 2020 96%, 2021 94,6%, 2022 91%, 2023 89,5%

Det här beror till största delen på hur vi arbetar men en stor del är också hur våra besökare agerar i gömslet. Vi ser också en viss differens åt det positiva hållet för de som kommer på vårt populäraste paket, björnsafari i förhållande till de som hyr gömslet. Fråga oss gärna mer om den statistiken.

Men finns det då några garantier? Nej detta är vilda djur och parametrarna som styr är många till antalet. Det vi gör är att maximera din chans så mycket som möjligt, men din egen medverkan i det arbetet är av största vikt.

 

Hos oss har du “alltid” björngömslet helt för dig själv

Slipp att trängas med människor du inte känner.

Hyra Gömsle Från  1549:-sek/ person och dygn vid 2 deltagare.  Du/ ni har gömslet helt för er själva.

(Minimum uthyrning 2 dygn)=6.195 sek tot.


Björnsafari

Björnsafari inkl finare middag Pris från: 2.249 sek/ person och dygn.

Totalpris 8.995 sek/ för 2 personer. Arrangemanget är 2 dygn för bästa chans att se björn.

(minimum 2 deltagare)


Generella avbokningsregler:

Vid sjukdom eller annat rimligt förhinder ombokas din tid till annat lämpligt datum.

Datum och tid hittar du på fakturan från Top Branch Sweden.

Sittningen är också överlåtbar till annan person efter kontakt.

Gå till bokningsformuläret

Eller

För kontakt och bokning av Björnsafari, björngömsle, maila oss eller ring
Mail: Bokning/ förfrågan
Telefon +46 738 438 556

Up ↑

%d