Björnsafari 2023

Samt uthyrning av gömslen

björnsafari

Vi lägger nu en fantastisk sommar 2022 bakom oss. Vi som var med kommer tex inte att glömma räven som kom fram till de besökande fotograferna innan vi hunnit fram till björnidet för att ta ett exempel. Träffprocenten något lägre än 2021 och landar på 91% men ändå ett fantastiskt resultat. Vi har haft björn vid gömslet långt efter att vi stängde gömslet för säsongen.

Så hur ser 2023 ut just nu i skrivande stund? April är fullbokat! Maj ett fåtal datum kvar, likaså Juni. Gott om datum i Juli respektive Augusti och vi kör fram t om den 3:e September.

Eventuella prishöjningar kan komma att ske efter årskiftet och nu innan jul så kommer vi att köra en Facebook-kampanj för att lyfta möjligheten att ge bort en björnsafari i julklapp, eller köpa upplevelsen till en jubilar. Så lediga datum kan ändras snabbt nu, var ute i tid, speciellt om du/ ni vill uppleva det speciella med våren då hela naturen lever upp.

Lämna ett svar

Up ↑

%d bloggare gillar detta: