Priser

Hos oss har du gömslet helt för dig själv och slipper att trängas med människor du inte känner. När du hyr gömsle hos oss ingår guidning till och från gömslet.

Björnsafari weekend 3 dagar Nu! 3900:- SEK/ person (minst 2 deltagare)

Inkluderar guidning vid björnide, finare middag inkl dryck i Metervedkojan och 2 dygn i gömsle.


Hyr ditt eget gömsle! Minimum 2 dygn.

NU! 2800:- för 2 dygn för upp till 2 personer


Hemester

Semester i Hälsingland vi skräddarsyr din upplevelse

Ditt äventyr med privat guide

1-4 personer

Pris från 9.250 SEK/ dag inkl 1 grillning, 1 fika.

 


Trygg bokning Vår verksamhets fasta kostnader, mark-arrenden och inköp är tryggade över hela säsongen 2020 samt 2021 vilket borgar för att din bokning är en trygg bokning. Vi ger denna information med anledning av det osäkra läge vissa företag befinner sig i. Detta gäller dock inte vår verksamhet som är i full gång och välbokad sedan April månad.

Direktiv inför resan hit/ Covid-19 information

Tanka bilen full på din hemort, köp med dig fika att ha i bilen, samt matsäck för tiden i gömslet. Inga stopp på vägen där du kommer i kontakt med andra människor, håll god handhygien, tag gärna med rengöringssprit i bilen, alt tvål och vatten.

Åk direkt till mötesplatsen, inga besök i centralorten. Saknar du något löser vi det på plats. Tänk på att mötesplatsen (Världens största stol) kan besökas av andra, gå inte fram till någon för att prata, gå inte fram till oss då vi träffas, vi anvisar plats ni skall stå på under informationen. Vidrör inga ytor på platsen, det kan vara lockande att te x gå upp i stolen.

Du kan också om du är ute i god tid beställa tex smörgås, nötter godis för att ha i gömslet av oss, så får du detta levererat sanerat och klart vid ankomst och du kan enkelt swisha oss.

Känner du dig det minsta sjuk, eller har barn, alt annan anhörig i hushållet som visar symptom eller är konstaterad sjuk av Covid-19. Stanna hemma! Du behåller din bokning och vi flyttar din tid. Känner du symptom på plats, delge detta omedelbart, vi avbryter ditt besök men du behåller din bokning. Anser vi att du uppvisar symptom är det vårt ord som gäller! = omedelbar hemresa och du får ny tid för sittning.

Läget just nu 24/5 

Vi får in rapporter om ökat smittläge i området, så följ våra instruktioner till punkt och pricka för din egen skull, och andras.

Våra direktiv gäller tills vidare (Och de är inte att tolka som rekommendationer)

 

Coronainformation / avbokningsregler

Vid sjukdom eller karantän, att ditt län tex beläggs med utreseförbud behåller du din

bokade köpta tid och vi bokar om den till ett datum som passar dig.

Övrigt se ovan

 

Generella avbokningsregler:

Vid sjukdom eller annat rimligt förhinder ombokas din tid till annat lämpligt datum.

Datum och tid hittar du på fakturan från Top Branch Sweden.

 

björnskådning i Hälsingland