Björnsafari populärare än någonsin

Björnsafari ökar

Vi upplever en stor efterfrågan just nu, Juni i stort sett fullbokat men finns fortfarande platser kvar. Juli fylls på löpande. Passa på att boka i tid. Våra gömslen har du för dig själv, eller ditt sällskap. Du slipper träffa andra människor, dela gömsle eller vid björnsafari, äta tillsammans med andra.

Just nu upplever vi ett stort tryck på bokningen som hittills slår rekordåret 2019 då antalet bokningar slog rekordåret 2004 vid våra gömslen. En del utav er gamla kunder hänger ju fortfarande med oss och det känns fantastiskt roligt med de band som knutits genom åren. Just nu i skrivande stund har vi 3 björnar vid vårt gömsle och har haft 100% björnträff sedan mitten av April. Vi hoppas att det håller i sig och jobbar hårt på att bibehålla detta läge.

Här tackar vi också er som redan besökt oss i år för er försiktighet, tysthet och att ni hörsammat guidernas instruktioner. För vissa utav er har det varit första gången ni upplevt björn i det vilda, och för andra har det varit ett utav många björnmöten hos oss, på egen hand, eller hos någon av alla våra andra fantastiska björnsafariarrangörer på andra platser i Sverige. En del utav dessa har ju också varit hos oss för att lära mer och bygga upp en egen verksamhet där gästens upplevelse står i centrum.

Björnar i Hälsingland

Lämna ett svar

Up ↑

%d