Rapport från ett Björngömsle

En Naturupplevelse

I Hälsingland

björnsafari i Hälsingland

Livet på den lilla myren fortgår och våren har pausat för en stund med kallt väder, snö och hagel. Det allt mer populära Björnsafaripaketet bokas på i strid takt men även en strid ström av naturfotografer som hyr gömslet. I dag anländer nya besökare som vi möter upp i Edsbyn för vidare färd ut i de djupa björnskogarna i Hälsingland.

I dessa tider finns nog inget bättre än att helt avskärmad från andra människor och omvärld, helt för dig själv, njuta av lugnet, stillheten och naturupplevelsen av att betrakta livet från ett utav våra björngömslen. Du har gömslet helt för dig själv med stora möjligheter att få se, fotografera eller filma vild björn, men också andra djur som passerar eller kommer på besök.

 

 

Lämna ett svar

Up ↑

%d