En Naturupplevelse

I Hälsingland

björnsafari i Hälsingland

Livet på den lilla myren fortgår och våren har pausat för en stund med kallt väder, snö och hagel. Det allt mer populära Björnsafaripaketet bokas på i strid takt men även en strid ström av naturfotografer som hyr gömslet. I dag anländer nya besökare som vi möter upp i Edsbyn för vidare färd ut i de djupa björnskogarna i Hälsingland.

I dessa tider finns nog inget bättre än att helt avskärmad från andra människor och omvärld, helt för dig själv, njuta av lugnet, stillheten och naturupplevelsen av att betrakta livet från ett utav våra björngömslen. Du har gömslet helt för dig själv med stora möjligheter att få se, fotografera eller filma vild björn, men också andra djur som passerar eller kommer på besök.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.