Björnmannen berättar

Björnsafari i full gång

naturturism

Tre veckor in på säsongsstarten är det nöjda besökare som gästat gömslet med en hel del bilder som denna med sig hem till samlingarna, bilvisningar etc. Brunsten är nu i full gång och aktiviteter i övrigt på skogen är frekventa, inte minst bland alla fåglar.

Vid gömslet har vi förutom björn haft bl a räv. Vid utfart från gömslet i samband med arbeten och planering av andra aktiviteter har vi även mött björnar efter vägen, men också älgar. Just i skrivande stund lägger sig myren i en härlig vinterskrud av snö som en liten paus på våren som fram tills nu gjort stora landvinningar ute i terränglådan.

Möjligheterna är många med andra ord och hittills har vi haft björn synlig varje dag i snart 1 månads tid, vilket skall sägas hör till ovanligheterna även bra år. Detta är trots allt vilda djur så vad som helst kan naturligtvis inträffa och det är också en del utav tjusningen och upplevelsen, väntan, spänningen och möjligheten att få se en livs levande vild björn i en del utav Destination Järvsö s områden i vårt härliga Hälsingland 

// Björnmannen

Lämna ett svar

Up ↑

%d