Reserestriktioner inom Sverige hävs

Reserestriktioner inom Sverige hävs

Enligt uppgift bl a DN fått så kommer de reserestriktioner (rekommendationer) som de ser ut i dag att hävas då det gäller resor inom Sverige senast helgen 13-14 Juni.  Presskonferens väntas med Regeringen kl 15:20 i dag.

 

Vi har ju sedan tidigare presenterat egna föreskrifter för resande och besök till vår björnverksamhet, för att skydda besökare, personal och på orten boende människor. Vi avvaktar presskonferensen från regeringen och kan komma att ändra (uppdatera) vissa delar av våra interna resedirektiv till er besökare. Viktigt att tänka på är att vi i första hand ser till att trygga att verksamheten kan ske tryggt för oss, er, andra människor, och att den kan genomföras som planerat.

Hittills har resandet hit fungerat utmärkt sedan mitten av April, det är vi naturligtvis glada för och att ni besökare vidtagit åtgärder som gjort detta möjligt och följt våra direktiv samt haft social distans.

Status just nu: Det finns några datum kvar i Juni (Snart fullbokat) Juli börjar också att fyllas upp.

För kontakt och bokning av Björnsafari, björngömsle, maila oss eller ring
Mail: Bokning/ förfrågan
Telefon +46 738 438 556

semester i hälsingland

2 thoughts on “Reserestriktioner inom Sverige hävs

Add yours

  1. Japp håller tummarna för att folk sköter sig för risken är stor att det blir ett bakslag .mvh Sven W

    Skickat från min iPhone

    1. Hos oss har det fungerat riktigt bra, de flesta som kommit hit har undvikit stopp på väg med andra människor, och har inte besökt centralorten ”Edsbyn” Det kommer absolut att kunna bli bakslag men vårt mål är att det skall inte få hända här.

Lämna ett svar

Up ↑

%d