Björntrio visar sig vid gömslet

Tre björnar vid gömslet just nu! I morgon väntar nya äventyr för våra björnskådare. Varmt välkommen till Hälsingland och en stolt ny medlem av Destination Järvsö där vi har vårt gömsle i destinationens ytterkant utanför Edsbyn.

2 thoughts on “Björntrio visar sig vid gömslet

Add yours

    1. Tack😊 Ja det är full fart. Faktiskt 4 olika björnar men inledningsvis sågs mest 2 av dem vid olika tillfällen. Vi och besökande fotografer har dock noterat att de spanat ängsligt mot skogsbrynen. Så vi har anat och nu fått bekräftat. Sen har de osynliga 2 varit aktiva nattetid då det varit som mörkast och då fångats av nattkameran som dock har svårt att visa skillnader mellan björn och björn. Det blir bild och film på björn helt enkelt😅

Lämna ett svar

Up ↑

%d bloggare gillar detta: