Ett björnmöte i Hälsingeskogen

Björnmöte i Hälsingland

Björnmötet

Björn fångad av naturfotografen Mattias Nonnen från Lindesberg. Ett fantastiskt ljus en tidig morgon i veckan. Det krävs förutom vårt omfattande förberedande arbete, en stor insats av fotografen/ fotograferna i gömslet. Att hålla fokus, slappna av och arbeta med tålamodet som det kanske viktigaste verktyget är essentiellt.

Så händer det! Efter ca 36 timmars väntan, björnen anländer och fotografen kan övergå till det mer tekniska arbetet, syftet med hela vistelsen, bildskapandet. Just det här björnmötet var fotografens första möte med björn vilket är en mycket speciell känsla omöjlig att återge här i text.

Se fler av Mattias bilder på https://nonnenphotography.squarespace.com/blogg/tag/naturupplevelser

Lämna ett svar

Up ↑

%d