Björnsafari årets hemester/upplevelse

Hemester 2021

Björnskådning

Just nu bokas björnsafari för fullt hos oss. April fullbokat och Maj ett fåtal datum kvar, även Juni månad började bokas redan förra hösten, så var ute i tid för en spännande upplevelse i Hälsinglands skogar. På bilden känd björnskådare från Sollentuna under förra årets rekordsommar både vad gäller antalet som fick uppleva mötet med vild björn såväl som besökstryck.

Bakfickan

Maten, en upplevelse i sig! I “Bakfickan” serveras 2-rätters fine dine middag tillagad över öppen eld.

Björnskådning-örnskådning-och-vildmark

Sen har vi ju kronan på verket förstås. Det som kan hända efter timmar av väntan, plötsligt händer det och oftast händer allt samtidigt. Som här,  en trana i vårt återkommande tranpar kliver in på stora scenen tillsammans med två björnar.

 

 

Lämna ett svar

Up ↑

%d