Björnskådning i Hälsingland

Björnskådning 

I Hälsingland

Björnskådning-örnskådning-och-vildmark

Från Vildmarkslodge till Sveriges närmaste, mest etablerade björnskådning har resan varit lång från att ha varit en verksamhet som bedrev vildmarkscamp och överlevnad på 90-talet, till att bli Sveriges första arrangör av björnskådning och björnsafari. Ja kärt barn har många namn och det är med mer än 30 år i branschen har vi skapat platsen där det vilda möter den naturintresserade på naturens villkor så långt det är möjligt, på en plats som är Naturens bästa för björnskådning.

Här ett skådespel från ett utav våra gömslen, två björnar och en trana som passerar förbi gömslet på en meter när. Här har du också gömslet helt för dig själv och så har vi drivit verksamheten från start för att på riktigt få en professionell grund för den bästa möjligheten att fotografera eller skåda vilda djur.

Björnskådning

Björnskådning kräver en del vad gäller tålamod men belöningen kan bli enorm form av en naturupplevelse du tar med dig som en del utav ditt liv och dina upplevelser. Just nu har vi haft varma dagar i gömslet men också relativt kalla nätter. Ett normalår ligger björnfrekvensen mellan 85-95% något år har vi varit nere på 72-80% men är nu åter i topp med 100% av våra nöjda kunder som fått skåda björn, för en del första gången i deras liv. Med det sagt är detta vilda djur så garantier kan ingen ge.

Priset 

Hos oss hyr du gömslet från ca 999 SEK / person och dygn  om du delar hyran med en vän. Mångårig erfarenhet för att du skall få störst chans att se björn har styrt oss till att minst hyra ut gömslet på två dygn, så totalpriset är därmed 3.995 för två dygn.

Än mer prisvärt

Är vår björnsafari som innehåller 2 dygn i gömsle, finare 2-rätters middag i vår egen vildmarksrestaurang “Björnidets” bakficka plus en exkursion till ett tomt björnide. Allt detta för endast 3.900 SEK/ person

Lämna ett svar

Up ↑

%d bloggare gillar detta: