Björnsafari på Destination Järvsö

Björnsafari i Hälsingland

Nu går vi mot midsommar med ett starkt bokningstryck vilket vi tycker är fantastiskt trevligt. Det kan vara svårt att hitta lediga helger så vi uppmanar dig som bokar att kunna tänka dig att sitta under vanliga veckodagar om du inte vill boka en bit in i Augusti. Här på bilden ser vi två björnar, en hane och en hona med två tranor i bakgrunden. Alla som besökt oss har både fått se och fotografera björn, något vi hoppas håller i sig, men man får inte glömma att detta är vilda djur som naturligtvis gör annat än besöker vårt gömsle. Vi befinner oss fortfarande i brunsten som kommer att klinga av efter midsommar. Nätterna är ljusa och erbjuder goda fotomöjligheter. Kontakta oss för mer information så skall vi hjälpa dig att boka din upplevelse. Vi rekommenderar starkt att boka björnsafari som är vårt populäraste paket med finare middag i ”Bakfickan”.

Du garanteras att inte träffa andra människor hos oss, och du har ditt eget björngömsle och slipper trängas med människor du inte känner. Vi håller hög säkerhetsnivå (långt över Folkhälsomyndighetens rekommendationer) vilket speciellt uppskattats av personer i riskgruppen. Våra gömslen saneras mellan sittningarna, alla produkter du som gäst kommer i kontakt med har sanerats innan de kommer i kontakt med dig. Vid middag i ”Bakfickan”, vår eldpallkoja i björnskogen, sitter du själv i lokalen utan personal i din närhet och säkerhetsavståndet vi använder är 5 meter utomhus och inomhus är du alltid själv.

 

För kontakt och bokning av Björnsafari, björngömsle, maila oss eller ring
Mail: Bokning/ förfrågan
Telefon +46 738 438 556

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.